De cryptovaluta en ook de Bitcoin kent vaak stevige stijgingen. De hele wereld lijkt niets te willen missen van de Bitcoin markt. Het kan allemaal niet op. De bomen lijken tot in de Bitcoin hemel te reiken. Iedereen die niet is ingestapt wil snel nog wat graan meepikken van de stijging. Het lijkt wel alsof de Bitcoin koersen alleen maar omhoog kunnen gaan. Tot de hosanna stemming over en de koersen in elkaar storten. Zware tikken en de koers gaat sterk omlaag. Het is een waar slagveld. Daarna stabiliseert de munt en gaat het weer langzaam omhoog. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden.

bitcoinHet is belangrijk om je te focussen op de sterke munten. De A-munten zijn de sterke munten. Ze zullen zich weer gaan herstellen. Het is als een koersdaling van de dollar of van de euro. Na een scherpe stijging komt er simpelweg een periode van winstnemingen en zakt de koers ook weer in elkaar. Het is pijnlijk om te zien, maar heel normaal. Op de lange termijn zal het echter geen gevolgen hebben. De koers zal stabiel blijven of licht stijgen.

Wanneer de koers sterk daalt is de vraag wie gaat kopen

Het is vaak lef hebben om na een sterke afstraffing weer in te stappen om te gaan kopen. Het is belangrijk om vertrouwen te hebben in de toekomst en om hier gewoon voor te kiezen. Hoe pijnlijk een daling er ook uitgezien heeft. Stap weer in. Je positioneert jezelf voor de volgende stijging.

De booming maanden!

Het is niet verstandig om in de booming maanden in te stappen. Het zijn vaak de beginners welke dan starten. De bubbel barst en de beginners zitten op de blaren. De bubbel is gebarsten en ze willen nooit meer een cryptovaluta kopen of Bitcoin.

Het is belangrijk om op het juiste moment in te stappen.

Start klein en eindig groot!

Het is belangrijk om niet met een groot fortuin te starten. Leer de markt eerst kennen en bouw aan een stap voor stap plan om je kennis te laten groeien.

 

 

Leave a comment