Het is Simon Dicon welke aangeeft, dat de Bitcoin de goudstandaard is van de cryptocurrency. Hij weet veel van de cryptocurrency markten en hij is in het jaar 2010 begonnen met een eigen investeringsplatform. Bank van de toekomst heeft hij het genoemd. Het richt zich compleet op de investeringen in cryptocurrency. Hij heeft vaak gesproken over tokens en over cryptocurrency. De Bitcoin is volgens hem de koning in het land van de cryptocurrency.

De revolutie

bitcoinHij heeft het vaak bij het juiste eind. Hij hield zich ook bezig met de Mastercoin als een tokenplatform. Het zou een nieuwe laag worden boven op de Bitcoin. Het zou zorgen voor volop innovaties en zorgen voor smart contracts. De tokens waren niet echt een succes. Tenminste niet tot ze opgepakt werden met de komst van Ethereum en de ERC20 toekens.

De Bitcoin belofte

Simon is gegrepen door de belofte van Bitcoin. Het is een onafhankelijke munt waar men zelf de eigenaar is van het geld en je kunt zelf bepalen met wie je het uitruilt. Hij was er direct weg van en een ware evangelist. Hij weet dat in de normale wereld de banken de meeste hoeveelheid van het geld op de markt brengt. Alles is gericht op sparen en niet op uitgeven. Het is een sitautie waar Bitcoin anders in kan worden. Het is eigenlijk al gebeurt.

Ook geeft hij aan, dat de Bitcoin een voorsprong heeft op de andere cryptogeldsoorten. Het komt, omdat het de meest decentrale muntsoort is van alle verschillende cryptocurrencies. Het heeft volop rekenkracht en volop waarde. De grootste naamsbekendheid heeft Bitcoin. De meeste programmeertalenten kiezen voor Bitcoin. Het is allemaal in het voordeel van het Bitcoin netwerk.

 

De toekomst

Hoe ziet de toekomst eruit? Het is onduidelijk voor ons. Het is erg moeilijk. Het is echter zo, dat de munt de moeite waard is om te bekijken.

De komende jaren zullen net als bij de dotcom bubbel vele verschillende cryptocurrencies wegvallen. Ook meerdere tokens zullen verdwijnen. Ook zal er een splitsing komen tussen gereguleerde tokens en de niet gereguleerde tokens.

De Bitcoin is een universeel ruilmiddel wat veel mogelijkheden biedt. Het is zelfs een ruilmiddel van gereguleerde en ongereguleerde tokens.

De Bitcoin zal zijn rol als digitale reserve geldmiddel nog verder versterken. Ook zal de waarde van de bitcoin verder groeien. Zeker nu China de cryptocurrency exchanges weer gaat toestaan.

De jeugd zal de cryptocurrencies gaan omarmen. Hierdoor zal er een compleet nieuwe economie ontstaan.

Ook de hedgefunds verzamelen nu al vele Bitcoins. Ze weten, dat het in waarde gaat toenemen in de toekomst.

 

Leave a comment